Kömmerling PVC


EuroFutur-profielen onderscheiden zich van andere kunststofprofielen door hun smallere,afgeronde design en zijn zowel voor nieuwbouw als voor renovatie het ideale schrijnwerk. Ze zijn duurzaam,onderhoudsvriendelijk en beschikken over  zeer goede isolerende eigenschappen.Zij zijn bestand tegen de meest extreme weersomstandigheden en beschermen tegen inbraak. Bovendien bieden deze profielen een optimale geluidsisolatie.

Met EuroFutur Classic heeft Kömmerling, de Europese marktleider in kunststof raamprofielsystemen, een nieuw 5-kamersysteem voor vensters en huisdeuren op de markt gebracht met een inbouwdiepte van 70mm. Dit innovatief systeem boekt grote resultaten op vlak van warmte-en geluidsisolatie en bescherming tegen inbraak.

Het EuroFutur Design profiel onderscheidt zich door zijn versmalde vormgeving met vooruitspringende en dieper liggende rondingen. Profielhoeken,overgangen en randprofielen zijn zowel op constructief als op esthetisch vlak aan het hoofdprofiel aangepast. Het profiel is in verschillende kleuren verkrijgbaar.

76 mm systeem

KÖMMERLING 76  is een uniek, universeel systeem dat verkrijgbaar is in talloze variaties en kleuren.
Met het 76-systeem heeft Kömmerling, de Europese marktleider in kunststof raamprofielsystemen, een nieuw systeem voor ramen en huisdeuren op de markt gebracht met een inbouwdiepte van 76 mm. Het biedt gloednieuwe ontwerpmogelijkheden om een duurzame leefomgeving te creëren voor klanten die hun woning bouwen of renoveren.

-Het ontwerp is zo vernieuwend dat zelfs drievoudige beglazing met modern isolerend glas mogelijk is, en dit met een smal profiel.

-KÖMMERLING 76AD behaalt in de standaarduitvoering al een Uf-waarde tot 1,1W/(m²K)

-De smalle profielen zorgen voor een optimale lichtinval.

-Dit innovatief systeem boekt uitstekende resultaten op vlak van warmte- en geluidsisolatie en bescherming tegen inbraak.

Kiezen voor de toekomst
Als u vandaag voor KÖMMERLING 76 kiest bij het bouwen of verbouwen van uw woning, neemt u een beslissing voor de toekomst. Hoge energiewinsten, tijdloze stijl en duurzame kwaliteit zijn de beslissende factoren. Ze verhogen de waarde van uw woning en bieden comfort en stabiliteit voor uw gezin.

image-369759-1-c9f0f.png
Classic
image-369760-2-d3d94.png
Design

KÖMMERLING 88 AluClip

KÖMMERLING 88 is een hoogisolerend thermisch 6-kamersysteem met een bouwdiepte van 88 mm en een strak design met smalle profielaanzichten.

KÖMMERLING 88 bereikt reeds piekwaarden in het standaardsysteem met een Uf–waarde van 1,0 W/(m²K). De eis voor laag-energiewonigen wordt hiermee ruim overschreden. Als gecertificeerde, voor passiefhuizen geschikte component behalen KÖMMERLING 88 MD ramen zelfs een Uw ≤ 0,8 W/(m²K).

Variant met aluminium voorzetschalen. Strak en elegant qua aanzicht, variabel qua kleurstelling – zo tonen KÖMMERLING 88 profielen met aluminium voorzetschalen verschillende mogelijkheden qua vormgeving.

Aan de binnenzijde is het profiel sterk, warm, geluidsisolerend en kostenefficiënt. Aan de buitenzijde afgewerkt met een oogstrelend laagje aluminium dat tevens voor extra stabiliteit zorgt. Het beste van twee werelden. Ongetwijfeld toont de materiaalcombinatie aluminium/kunststof hier haar sterke kanten, met name bij de realisatie van innovatieve en exclusieve bouwwerken.

image-369763-3-c20ad.png
ALU clip
image-369708-15jaar-c9f0f.jpg