Vliegenramen

 

Vliegenraam Classic   

Het 'classic' model in onze reeks vliegenramen is uiterst zorgvuldig afgewerkt. De profielen worden in verstek gesneden en aan elkaar bevestigd aan de hand van verstekhoeken. Op deze manier bieden wij een hoogwaardig eindproduct. 


Vliegendeur Classic

Het betreft hier een iets dikker, breder profiel voor de vliegendeur. De magneetjes zijn bovendien in het kader verwerkt door middel van kleine plaatjes, en zijn bijgevolg niet meer zichtbaar. Bovendien is de 'Classic' uitvoering beschikbaar in een dubbele uitvoering of in Anodise! Deze vliegendeuren zijn absolute topkwaliteit.


Vliegendeur Elegance

Elegantie omgevormt tot vliegendeur. Zoals de benaming van de deur ons verklapt, zorgt de verfijnde afwerking er voor dat de deur een elegante look krijgt. Mooi in verstek gezaagde vliegendeur en kader, zorgen voor een fijne afwerking. Bovendien heeft de 'Elegance' hordeur drie scharnieren in plaats van twee zoals bij het 'Classic.


Vliegenschuifdeur Classic

Enkelvoudig of in dubbele uitvoering, beiden beschikbaar in het 'Classic' gamma. De bovenste rail en de onderste geleider zijn volledig weggestopt door een plint. De handgreep is ook een iets breder profiel die meer stabiliteit aan de schuifdeur geeft.


Vliegenschuifdeur Elegance

De elegante - 'Elegance' - schuifvliegendeur biedt een elegante oplossing voor elk insectenleed. Proper afgewerkt met zijn in verstek gesneden hoekpunten, die werden vastgehecht met verstekhoekjes in de profielen. De rails zijn verstopt achter een elegante plint, alsook de onderste geleider. Dit model schuifvliegendeur is niet alleen in een enkelvoudige uitvoering beschikbaar, maar ook in een dubbelvoudige uitvoering. Deze schuifvliegendeur is de absolute top.


Raam Plisse

Weg met het rolhorsysteem, welkom 'Raamplisse'. Dankzij een ingenieus horizontaal opvouwsysteem kan het 'Raamplisse' eenvoudig op- & neerwaarts bewegen. Wanneer de plisse volledig is opgevouwen, is deze zelfs niet zichtbaar. Een trendy, verzorgde oplossing voor alle soorten van ramen.


Deur Plisse

Dankzij een ingenieus verticaal opvouwsysteem kan de plisse eenvoudig zijdelings bewegen. Wanneer de plisse volledig is opgevouwen, is deze zelfs niet zichtbaar. Een trendy, verzorgde oplossing voor elke deur.